Afslanken doe je zo!

Latest Posts

Gezond afvallen

Afvallen is ongelofelijk… Althans dat denken veel mensen eigenlijk is het vrij simpel, maar je moet wel exact weten wat er nodig is. De krachtzin “Weet wat je eet.” . Het lichaam heeft elk moment van de dag eiwitten nodig. Dat is algemene kennis, maar wat veel mensen niet weten is wat er nog meer voor nodig is om een gezond en sterk lichaam te krijgen. En deze kracht te behouden na het afvallen.

Gezond afvallen met globalspacer.com

Het lichaam bestaat uit macro- en micronutriënten. Macro nutriënten zijn eiwitten, koolhydraten en vetten. Om af te vallen moet je een goede verhouding hebben tussen deze 3 nutriënten. Het is erg belangrijk om te weten wanneer je wat mag eten. Eet in de ochtend tot je training voornamelijk eiwitten en vetten. Het zorgt ervoor dat je lichaam de vetten in het lichaam eerder afstoten. Zorg dat je na je training geen vetten meer eet, of althans beperkt, en eet veel koolhydraten. Na je training heeft het lichaam veel voedingstoffen nodig om te herstellen eiwitten en koolhydraten zijn de hoofdingrediënten, maar zonder de micronutriënten heeft het veel minder zin.

Deze vind je voornamelijk in vitamines en mineralen. Kijk voor meer informatie over vitamine of CBD op www.globalspacer.com.

Afvallen gezond